Woonbootservice en Onderhoud


woonboot.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten






Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Woonbootservice en Onderhoud
Arowa advies & uitvoering
Arowa advies & uitvoering
http://www.arowa.nl/

Betonreparatie aan woonarken
Welkom op de site van ATB-Urk, het adres voor bijna alles wat met uw woonark te maken heeft. Met onze jarenlange ervaring durven we eersteklas kwaliteit op al onze vakgebieden te garanderen, dit gecombineerd met onze 24-uurs service zorgt er voor dat u een aanspreekpunt heeft voor al uw vragen / opdrachten op- en rondom uw woonark.

Snelle service, nette afwerking en 5 jaar garantie mag u van ons verwachten op al onze betonreparaties. De professionele behandeling van grindnesten, scheuren en betonrot zijn bij ons in vertrouwde handen, zonder dat uw ark verplaatst hoef te worden. We komen gewoon bij u langs. Natuurlijk kunt u ook een beroep op ons doen inzake een bouwkundige inspectie van uw betonnen casco.

Verder kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van uw terras. Dit alles naar uw wensen en stijl ingevuld. Wij kunnen bijvoorbeeld het terras aan uw woonark bevestigen met gegalvaniseerde beugels en hardhouten loopgroefdelen. Voor het afmeren van uw woonark kunt u ook bij ons terecht. Wij beschikken over diverse beproefde systemen. Waneer uw woonark niet helemaal waterpas ligt, kunnen wij deze voor u recht leggen. U kunt hiervoor ook uit diverse materialen en methoden kiezen. Kortom, bij ATB verzorgen we altijd maatwerk.
http://www.atb-urk.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 2 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy